COKIN
DATACOLOR
EIZO
EMBLEM
EPSON
FOTO GREY
HAHNEMÜHLE
HARMAN
HUOLTO
ILFORD
ILFORD Photo
- mv-filmit
- mv-paperit
- mv-kemiat

MUUT
PATERSON
SPYDER
YELLOW MOON
 

ILFORD filmit

ILFORD filmit ovat erittäin korkealuokkaisia ja niin harrastajien kuin ammattilaistenkin arvostamia. Laaja filmivalikoima takaa sen että jokaiseen käyttötarkoitukseen löytyy oikea ILFORD mustavalkofilmi.

Paljon hyödyllistä tietoa ILFORD mustavalkotuotteista ja niiden käytöstä löytyy ILFORDin omilta sivuilta:
www.ilfordphoto.com

Pan F Plus 50: Hidas, erittäin hienorakeinen ja pankromaattinen, perinteisen raeteknologian filmi mainos- ja reprokäyttöön. Suositeltavat kehitteet: ID-11 ja Perceptol. Filmikoot: Kinofilmi ja 120-rullafilmi.

FP4 Plus 125: Keskiherkkä, sävyalaltaan laaja, hienorakeinen, pankromaattinen, keskiherkkä perinteisen raeteknologian filmi, joka alun perin suunniteltiin muoto- ja mainoskuvaukseen. Erinomainen yleisfilmi. Laaja valotus- ja kehitysvara. Suositeltavat kehitteet ID-11 / Microphen / Perceptol ja Ilfosol S. Filmikoot : Kinofilmit, 120-rullafilmi ja yleisimmät laakafilmikoot

HP5 Plus 400: Herkkä, hienorakeinen ja pankromaattinen filmi yleiskäyttöön. Ihannefilmi lehti- ja luontokuvaukseen. Laaja valotus- ja kehitysvara, hyvät prässäysominaisuudet. Suositeltavat kehitteet: ID-11 / Ilfosol S ja Microphen. Filmikoot : Kinofilmit, 120-rullafilmi ja yleisimmät laakafilmikoot.

Delta 100 Professional: Pankromaattinen Delta-raeteknologian yleiskäyttöön tarkoitettu filmi, jossa erittäin terävä lopputulos. Suositeltavat kemiat: ID11, Ilfotec HC, Ilfotec LC29. Filmikoot : Kinofilmit, 120-rullafilmi ja yleisimmät laakafilmikoot.

Delta 400 Professional: Pankromaattinen Delta-raeteknologian yleiskäyttöön tarkoitettu filmi, joka on herkkyyteensä nähden hienorakeinen ja terävä.Suositeltavat kemiat: ID11, Ilfotec HC, Ilfotec LC29. Filmikoot: Kinofilmit ja ja 120-rullafilmi.

Delta 3200 Professional: Superherkkä filmi, joka on prässättävissä. Suositeltavat kemiat: Ilfotec HC, Ilfotec LC29. Filmikoot: Kinofilmi ja 120-rullafilmi

XP2 Super 400: Väriemulsiotekniikkaan perustuva, terävä ja lähes rakeeton filmi yleiskäyttöön. Kehitysmenetelmä: C41. Voidaan kehityttää väriminilabbiksissa. Filmikoot: Kinofilmit ja 120-rullafilmi

 

 

ILFORD filmien tekniset tiedot ja muuta infoa englanniksi pdf -muodossa:

ILFORD PAN F
ILFORD FP4
ILFORD HP5
ILFORD DELTA 100
ILFORD DELTA 400
ILFORD DELTA 3200
ILFORD XP2
ILFORD ORTHO

Reprokuvaus ja kopiointi (Copying)

Mustavalkofilmien kehittäminen (Processing your first B&W film)

Filmien kehitysaikataulu

Kehitysaika/lämpötila muuntotaulukko

Prässäyskehitys


 

 

Suomen Interfoto Oy, puh. 010 3288 999 email: interfoto@interfoto.fi