COKIN
DATACOLOR
EIZO
EMBLEM
EPSON
FOTO GREY
HAHNEMÜHLE
HARMAN
HUOLTO
ILFORD
ILFORD Photo
MUUT
PATERSON
SPYDER


YELLOW MOON

Spyder5 kalibrointilaitteet

Datacolor Spyder5
Oikeat värit ovat valokuvaajille ja suunnittelijoille elintärkeitä. Kalibroimaton näyttö voi tuottaa odottamattomia tuloksia. Näyttöt ovat erilaisia ja niiden värit muuttuvat näyttöjen ikääntyessä. Spyder5 tekee kalibroinnista yksinkertaista ja mahdollistaa todelliset värit myös näytöllä.

Kun otat, muokkaat ja tulostat kuvia työssäsi tai kotona, voit luottaa täsmälliseen värien toistoon käyttäessäsi Datacolor Spyder -värienhallintatuotteita.

Datacolor Spyder -sarjasta löytyvät ratkaisut kuvaustilanteen värienhallinnasta monitorien kalibrointiin ja tulostimien profilointiin kohtuullisella hinnalla.

Spyder5 -mittalaitteet ovat merkittävästi tarkempia kuin Spyder4. Lisäksi tummanpään mittaus on entistä tarkempaa. Spyder5 mittalaitteissa on ainoana luokassaan seitsemään täyden spektrin mittakennoon pohjautuva väriprosessointi.

Spyder5 näytön kalibrointi


 

Uusi Spyder5 on täällä!

Lisää tietoa tuotteista tehtaan sivuilta:
http://spyder.datacolor.com/en/

Datacolor Spyder5

Spyder5Elite

Spyder5Pro

Spyder5Express

Järjestelmäväätimukset:
- Windows 7 32/64, Windows 8.0, 8.1 32/64 , 10
- Mac OS X 10.7, 10.8, 10.9, 10.10
- Monitorin resoluutio 1280x768 tai enemmän, 16-bit video card (suositellaan 24 bit), 1GB vaapata RAM, 500 MB kovalevytilaa
- Internet yhteys ohjelmiston lataamista varten
- USB portti

Mitä on laatikossa?
- Spyder5 kolorimetri USB liitännällä ja HW sarjanumero
- Tervetuloa kortti ja ohjelmistän latauslinkki ja takuun rekisteröinti info
- Ohjelmiston sarjanumero
- Ympäristöystävällinen, uudelleen käytettävä laatikko
- Linkki: on-line demonstrations, Quick Start Guide, User Guide ja Support

Spyder5Express
  LCD LAPTOP 

Spyder5Pro
  LCD LAPTOP 

Spyder5Elite
  LCD LAPTOP PROJECTOR 

Spyder5Studio
 LCD LAPTOP PROJECTOR
   

SpyderCube
Camera

SpyderCheckr
Camera

SpyderCheckr Pro
Camera

SpyderLensCal 
Camera

Spyder3Studio SR käytössä


Spyder5ExpressSpyder5Express

Spyder4Express kalibroin nimensä mukaisesti näytöt nopeasti. Todella helppokäyttöinen ohjelmisto MAC ja PC tietokoneille. Se on suunniteltu valokuvauksen harrastajille jotka haluavat yksinkertaisen kalibrointiratkaisun monitorien väreille.

Spyder5ProSpyder5Pro

Edistyneille valokuvaajille ja suunnittelijoille jotka haluavat monipuolisen ja kehittyneen väritarkan kalibrointiratkaisun. Spyder5Pro voi olla ammattilaisen ensiaskel värienhallintaan tai erinomainen valinta vaativalle harrastajalle. Se kalibroi tarkasti LCD- sekä kannettavien tietokoneiden näytöt. Neljä gamma vaihtoehtoa ja neljä värilämpötilavaihtoa.

Spyder5EliteSpyder5Elite

Spyder5Elite on suunniteltu ammattivalokuvaajia ja studioita varten sekä kalibroinnin perfektionisteille jotka haluavat täydellisen kontrollin väritarkkaan työnkulkuun.

Katso Spyder5 spec sheet...


Spyder5StudioSpyder5Studio

Spyder5Studio on täydellinen kokonaisratkaisu, jonka avulla hallitset värit kuvaustilanteesta valmiisiin tulosteisiin. SpyderStudio SR sisältää menestyneet SyderCuben ja Spyder4Eliten  sekä spektrokolorimetriin tulostimen profilointiin.

Tulostusprofiilien luonti onnistuu helposti ja saat näytön mukaisia ammattitasoisia tulosteita. MAC OSX ja Microsoft Windows XP, Vista ja 7 yhteensopiva

Datacolor Spyder ratkaisut kameroille

Oikeilla apuvälineillä kameroiden ja objektiivien ominaisuuksista saadaan kaikki irti. Värienhallinta voidaan aloittaa jo kuvaustilanteessa. Myös työnkulkua voidaan nopeuttaa oikeilla ja helppokäyttöisillä ratkaisuilla.

Kuvaajan työ on hallittua, kun näytön kalibroinnin lisäksi käytössä ovat myös
SpyderCube
SpyderCheckr
SpyderCheckr Pro
SpyderLensCal

 

Suomen Interfoto Oy, puh. 010 3288 999 email: interfoto@interfoto.fi