COKIN
DATACOLOR
EIZO
EMBLEM
EPSON
FOTO GREY
HAHNEMÜHLE
HARMAN
HUOLTO
ILFORD
ILFORD Photo
MUUT
PATERSON
SPYDER
-Spyder4Express
- Spyder4Pro
- Spyder4Elite
- SpyderStudio
   SR

- SpyderCube
- SpyderCheckr
- SpyderCheckr
   Pro

- SpyderLensCal

YELLOW MOON

Spyder4Elite

Spyder4EliteSpyder4Elite kalibrointilaite ei ole suunniteltu ainoastaan valokuvauksen ja kuvankäsittelyn ammattilaisille vaan myös videokuvaajille ja videoeditoijille. Spyder4Elite on luonnollinen valinta niille, jotka tarvitsevat parhaan ja tarkimman mahdollisen värinhallinnan sekä monipuolisen selkeän ohjelmiston. Spyder4Elitellä voidaan näyttöjen lisäksi kalibroida myös dataprojektorit.

Spyder4Elite:llä kalibroit kaikki näyttötyypit (LCD, LED, OLED, CRT, DLP ja muut näyttöteknologian näytöt). Sen monipuolisen ohjelmiston avulla käyttäjällä on mahdollisuus valita vapaasti gamma, värilämpötila yms. jolloin käyttäjä voi hallita digitaalisen työnkulkunsa. Spyder4Elite havainnollistaa myös kalibroidun näytön sävyntoistoalan verrattuna sRGB ja AdobeRGB väriavaruuksiin.

Spyder4Eliten ominaisuuksiin kuuluu patentoitu täyden spektrin 7-värin sensori, joka kalibroin normaalien näyttöjen lisäksi myös laajan sävyntoistoalueen näytöt. Samalla mittalaitteella voit kalibroida useita näyttöjä, kannettavat tietokoneet, iPad:t, iPhonet ja projektorit. 

Spyder4Elite mittalaiteSpyder4Elite on neljännen sukupolven mittalaite, joka on edeltäjiään huomattavasti pitkäikäisempi ja parempi. Sen tarkkuus on parantunut jopa 26 % taaten täsmällisen värientoiston.

SpyderProof -toiminnon avulla käyttäjä voi arvioida kalibroinnin lopputulosta oikeiden kuvien avulla. Kuvien avulla voidaan tarkastella mm. ihonsävyjen, erivärien, väriliukujen sekä mustavalkokuvien toistumista näytöllä.

 Spyder4Elite tuotetiedot (ENG)...

Spyder4 tuotevertailu (ENG)... Spyder4Elite ja iPad

Spyder4Elite ja iPad

Tehtaan omilta sivuilta:

Ohjelmistopäivitykset...

 

 

Suomen Interfoto Oy, puh. (09) 530 8930 email: interfoto@interfoto.fi