COKIN
DATACOLOR
EIZO
EMBLEM
EPSON
FOTO GREY
HAHNEMÜHLE
HARMAN
HUOLTO
ILFORD
ILFORD Photo
MUUT
PATERSON
SPYDER
-Spyder4Express
- Spyder4Pro
- Spyder4Elite
- SpyderStudio
   SR

- SpyderCube
- SpyderCheckr
- SpyderCheckr
   Pro

- SpyderLensCal

YELLOW MOON

Spyder4Pro

Spyder4ProSpyder4Pro on suunniteltu ammattilaisille ja vaativille harrastajille, jotka haluavat esim. että tulostin ja näyttö vastaavat toisiaan. Se soveltuu myös useiden näyttöjen kalibrointiin ja huomio tilan vallitsevan valon.

Spyder4Pro:lla kalibroit kaikki näyttötyypit (LCD, LED, OLED, CRT, DLP ja muut näyttöteknologian näytöt) ja luonnollisesti kannettavien näytöt. Spyder4 on yhteensopiva laajan värintoistoalueen näyttöjen kanssa. Sen neljännen sukupolven Spyder teknologia, huippuluokan optinen suunnittelu ja seitsemän patentoidun täyden spektrin mittakennon väriprosessointi takaavat täsmällisen värientoiston.

Spyder4ProHelppokäyttöisen ja monipuolisen ohjelmiston avulla käyttäjällä on mahdollisuus valita neljästä gamma (1.8, 2.0, 2.2 ja 2.4) ja neljästä värilämpötila (5000K, 5800K, 6500K ja natiivi) vaihtoehdosta.

SpyderProof -toiminnon avulla käyttäjä voi arvioida kalibroinnin lopputulosta oikeiden kuvien avulla. Kuvien avulla voidaan tarkastella mm. ihonsävyjen, erivärien, väriliukujen sekä mustavalkokuvien toistumista näytöllä.

 

 

Spyder4Pro

Spyder4Pro tuotetiedot (ENG)...

Spyder4 tuotevertailu (ENG)... Spyder4Pro

Spyder4Pro

Tehtaan omilta sivuilta:

Ohjelmistopäivitykset...

 

Suomen Interfoto Oy, puh. (09) 530 8930 email: interfoto@interfoto.fi