COKIN
DATACOLOR
EIZO
EMBLEM
EPSON
FOTO GREY
HAHNEMÜHLE
HARMAN
HUOLTO
ILFORD
ILFORD Photo
MUUT
PATERSON
SPYDER
YELLOW MOON

Interfoto:n Online-tuki

Suomen Interfoto Oy haluaa palvella monipuolisilla tuki- ja koulutusratkaisuilla. Usein ongelmatilanteet ratkeavat nopeasti, kun otamme etäyhteyden tietokoneeseesi.

Etäyhteys muodostetaan erittäin turvallisella etähallintaratkaisulla suojattuja ja salattuja datakanavia pitkin. Palomuurit tms. eivät estä turvallista etätukea.

Lataa yhteyden mahdollistava ohjelma tietokoneellesi:

Windows...

Mac...

Voit ladata etäyhteysohjelman jo valmiiksi tietokoneellesi, vaikka et tukea vielä tarvitsekaan.

Soita meille 010 3288 999 ennen kuin haluat yhteyden muodostettavan, niin varaamme sille sopivan ajan.

Etätuen ja -koulutuksen hinnasto...

Suomen Interfoto Oy, puh. 010 3288 999 email: interfoto@interfoto.fi