Kameroiden kennon puhdistus

Kennon puhdistus

Teemme kennon puhdistuksia yli 15 vuoden kokemuksella yleisimmille järjestelmäkameroille. Puhdistamme Canon, Nikon, Pentax, Sony yms. SLR kameroiden lisäksi myös peilittömien kameroiden kennoja. Asiakkaitamme ovat myös monet ammattivalokuvaajat ja lehtitalot.

Miten me teemme digikamera kennon puhdistuksen?

Otamme jokaisella puhdistukseen tulevalla kameralla ensin testikuvan, josta näemme missä kunnossa/miten likainen kenno on ennen puhdistuksen aloittamista. Sen jälkeen valitsemme käytettävän puhdistusmenetelmän. Käytämme aina puhdistuksessa paineilmaa, joka tulee hienomekaaniseen työhön soveltuvasta paineilmakompressorista. Lisäksi käytämme kennon puhdistukseen soveltuvia nesteitä kennosta ja sen likaisuudesta riippuen. Lopuksi tarkistamme testikuvalla kennon puhtauden. Myös sinä saat meiltä printtinä ennen ja jälkeen kuvat.

Kauanko puhdistukseen menee aikaa?

Pyrimme tekemään kaikkien kameroiden kennojen puhdistuksen saman päivän aikana tai seuraavaksi arkipäiväksi. Lisämaksusta se on mahdollista tehdä myös odottaessa, mutta se kannattaa varmistaa soittamalla tai lähettämällä sähköpostia. Huomioithan että esimerkiksi ns. full frame -kennon puhdistukseen aikaa voi kulua 45 minuuttia.

Tuo tai lähetä kamerasi meille pudistukseen

Kun tuot tai toimitat kameran meille puhdistukseen, kameran akun olisi hyvä olla täyteen ladattu. Meillä on oma testilinssi Nikon ja Canon järjestelmäkameroille, mutta muiden runkojen kanssa käytämme testikuvien ottamiseen asiakkaan omaa objektiivia. Kennon puhdistuksen yhteydessä voimme puhdistaa myös objektiivin linssipintoja.

Suomen Interfoto Oy
Vellamonkatu 30 B
00550 HELSINKI

Huolto puh. 010 3288 999 interfoto@interfoto.fi

Kennon puhdistus hinta?

Kennon puhdistus 40,-
Kennon puhdistus (ns. täyden koon kennot) 48,-

Voit ostaa myös kolmen tai kymmenen kerran kennonpuhdistuksen edullisempaan hintaan.

Hinnat sisältävät alv:n 24 %.

Jos sinulla on kysyttävää, vastaamme mielellämme.

Milloin kenno pitäisi puhdistaa?

Voit testata sen helposti kuvaamalla esim. sinistä taivasta tai voit ottaa kuvan valkoisesta paperista/seinästä mieluiten pienintä aukkoa käyttäen. Kuvissa näkyvät tummat pisteet ja viivat ovat yleensä kennolla olevia pölyhiukkasia tai karvoja. Ne eivät todennäköisesti poistu kameroiden omalla automatiikalla.

Tilaa uutiskirjeemme