Koulutus

Monipuolista koulutusta

Meiltä saa yksilöllistä koulutusta, joka voidaan räätälöidä monin eri tavoin. Olemme järjesteneet koulutuksia auditorioissa, luokkahuoneissa, työpaikoilla ja asiakkaiden kotona. Aiheina voi olla esim. Epson tulostimien käyttö, tulostuksen työnkulku, värienhallinta tai vaikka digitointi/skannaus.

Uuden tulostimen käyttöönotto

Käyttäjät oppivat alusta saakka käyttämään tulostinta oikein ja saamaan kaikki irti laitteistostaan. Laitteiden käytön lisäksi voimme opettaa niin työnkulkua kuin kustannuslaskentaa kuin materiaalien käyttöä ja ominaisuuksia.

Kurssit / Workshopit pienryhmille

Foto Tour 2019

Katso Foto Tour 2019 kurssitarjontaa...

Valokuvatulostus 3h

Kenelle: Kaikille valokuvatulostamisesta kiinnostuneille
Sisältö: Nykyään kuvataan ehkä enemmän kuin koskaan, mutta säilyvätkö muistot vain puhelimessa ja tietokoneen kovalevyllä? Kurssilla tutustutaan erilaisiin valokuvatulostuspapereihin sekä mietitään käyttötarkoitukseen sopivan tulostimen valintakriteereitä. Tutustumme niin väri- kuin mustavalkokuvien tulostamiseen. Kurssilla käytetään Epson tulostimia.
Ryhmäkoko: max 12
Paikka: Helsinki

Fine Art -tulostus 3h

Kenelle: Kaikille fine art -tulostamisesta kiinnostuneille
Sisältö: Valokuvan arvostus on nousussa. Hyvillä tulostimilla ja oikein valituilla materiaaleilla voidaan vedostaa arkistokelpoisia kuvia. Miten ”museo-laatuisia” teoksia tehdään? Millaisia materiaaleja ja laitteita on tarjolla? Sopiiko sama materiaali niin mustavalko- kuin värikuville? Kurssilla vedostetaan erilaisille fine art tulostusmateriaaleille ja haetaan vastauksia mm. em. kysymyksiin. Kurssilla käytetään Epson tulostimia.
Ryhmäkoko: max 12
Paikka: Helsinki

Värienhallinnan perusteet valokuvaajille 3h

Kenelle: Kaikille valokuvaajille, suunnittelijoille, jotka käyttävät esim. Adoben ohjelmistoja
Sisältö: Kamerat, näytöt ja tulostimet muodostava värejä eri menetelmin ja värienhallinnan tarkoituksen on mm. varmistaa ketjun toimivuus. Kurssilla on tarkoitus yksinkertaistaa monimutkaiselta kuulostava asia ja keskittyä olennaiseen. Tutustumme käytännönläheisesti miten värienhallinta voidaan hoitaa esim. kalibroimalla näyttö. Voidaanko värienhallinta aloittaa jo kamerasta ja miten tulostamisessa pitäisi huomioida?
Ryhmäkoko: max 12
Paikka: Helsinki

Ansaitse enemmän valmiilla kuvatuotteilla 3h

Kenelle: Valokuvaus-alan ammattilaisille
Sisältö: Viimeistellyillä kuvatuotteilla voidaan nostaa kuvan arvostusta ja laatumielikuvaa. Lisämyynnin avulla oma kate voi parantua huomattavasti ja oikein valituilla tuotteilla pidät myös asiakkaasi tyytyväisinä. Onko kaikki pakko tehdä itse? Mitä tulostaminen materiaalit maksavat? Uusia tuoteideoita, käytännön esimerkkejä ja keskusteluja ammattilaisten kesken.
Ryhmäkoko: max 10
Paikka: Helsinki

Tilaa uutiskirjeemme