Mirage

Tehokkuutta tulostamiseen

Mirage Print Canon ja Epson -tulostimille!

Tulostaminen on todella helppoa Mirage -ohjelmiston avulla. Asemointi, tulosteiden määrä, värienhallinta ei voisi olla yksinkertaisempaa. Todella helppokäyttöinen ohjelmisto, jonka voimme myös asentaa ja kouluttaa vaikka etänä.

Miragen avulla säästät aikaa, käytät materiaalit tehokkaammin ja minimoit virhetulosteet

Mirage ohjelmiston avulla kuvien ja muun aineiston (PDF, JPEG ja TIFF) tulostaminen on helppoa ja nopeaa. Automaattisen asemoinnin ansiosta suurikin tiedostomäärä on tulostettavissa helposti ja materiaalia säästäen. Rullatulostuksessa arkkikokoa ei tarvitse määrittää - riittää kun ohjelmalle kerrotaan rullan leveys. Samasta tiedostosta voidaan tehdä useita kopioita ja lisäksi useita erikokoisia kopioita. Tulostusmateriaalien valinta ja värienhallinta on yksinkertaista ja me voimme olla näissäkin asioissa avuksi. Ei pituusrajoitteita. Miragen Stand-Alone toimii ilman ajureita ja muita ohjelmia ja lisäksi voit tulostaa helposti mm. Photoshop©, Illustrator©, InDesign© ja Photoshop Elements© ohjelmien kautta.

Mirage Mirage

Etätuki

Interfoton etäasennuksen ja -koulutuksen avulla saat kaiken irti tulostimestasi ja Interfoton etätuki ja etäkoulutus parhaista tulostusmateriaaleista.

Mirage-ohjelmiston asennus ja käyttökoulutus onnistuu meiltä myös etänä. Sinulla ei tarvitse olla edes aiempaa käyttökokemusta tulostimista. Ota meihin yhteyttä, niin autamme.

Jos sinulle on jo entuudestaa Epson tulostin, voimme kouluttaa myös sen käytössä sekä mm. värienhallintaan liittyvissä asioissa. Kysy lisää!

Tilaa uutiskirjeemme